KONTAKTA VÅRA MEDARBETERE

Hanna Karlsson
Hanna KarlssonCoach Stöd och matchning
Hanna coachar dig till arbete inom åtgärden Stöd och matchning. Med tidigare erfarenheter av säljuppdrag har Hanna ett stort kontaktnät med massor av arbetsgivare!
Anders Zackrisson
Anders ZackrissonCoach Stöd och matchning
Anders arbetar en del av sin tid i Vännäs och kan dess näringsliv på sina fem fingrar, men har också stort kontaktnät i Umeå. Brinner för unga människor och tar ofta fram det bästa ur varje individ.
Micke Persson
Micke PerssonCoach Stöd och matchning
Micke har drivit företag och arbetat på lite olika arbetsplatser som gjort att han sitter på ett av Umeås största kontaktnät. Finns det ett jobb som inte är utannonserat så vet Micke om det!
Janne Sandström
Janne SandströmCoach Stöd och matchning
Janne har lång erfarenhet både från universitetsvärlden och från den privata sidan. Närmast kommer han från arbete med nyanlända inom Nordmalings kommun.
Birgitta Annelin
Birgitta AnnelinAdministratör Stöd och matchning
Det Birgitta inte har koll på är inte värt att ha koll på. Birgitta sköter allt som har med rekvireringar och rapporter att göra. Ringer du vår växel så kan Birgitta svara!
Hon är bara lite blyg för att vara med på bild 😉
Marianne Lampinen
Marianne LampinenEkonomi och administration
Marianne sköter viss administration och har koll på alla våra kvitton och rekvireringar. Marianne sköter också hanteringen med våra sociala bokslut!
Simon Miderfjäll
Simon MiderfjällVD
Simon är VD för Chansen. I uppdraget ryms mycket, allt från strategiska frågor till mer vardagsnära frågor. Utveckling, social hållbarhet och individens möjligheter är saker som Simon brinner för!

VÄXEL

090-206 63 30

info@chansen.nu

HITTA OSS