COACHNING

VI HAR FOKUS PÅ DIG

Chansens arbetssätt är ett coachande förhållningssätt där vi sätter dig som arbetssökande i fokus.

Det kan låta klyschigt, men det är det inte. Det är bara du som kan svara på frågan vad du vill och kan göra på arbetsmarknaden. Det vi kan stödja dig i är att besvara frågan ”vad du bör göra” samt coacha dig mot dina egna uppsatta mål.

Genom resultatinriktade samtal arbetar vi mot att du så snabbt som möjligt ska komma ut på den ordinarie arbetsmarknaden.

Detta sker oftast via en kortare praktik på ett företag som vi vet har ett anställningsbehov. Vi samverkar inte med företag som bara vill ha praktikplatser för att få gratis arbetskraft. Vi vill att du ska få ett avlönat arbete så därför arbetar vi endast med företag som vill anställa.

Om du hellre vill gå mot utbildning så har vi en Studie- och yrkesvägledare anställd hos Chansen som kan hjälpa och stödja dig i den processen.

I vårt coachande förhållningssätt utgår vi från att du är projektledaren i projektet att hitta ett arbete till dig.

Men som i alla andra projekt behövs medarbetare som stödjer projektledaren i att försöka uppnå målet för projektet. I denna roll vill vi vara ett stort stöd för dig, en coach helt enkelt!

STÖD OCH MATCHNING

Chansen sitter troligtvis på Umeås och Örnsköldsviks största nätverk av företag. Vi hjälper dig att hitta ingångarna till de dolda jobben.

LÄS MER

ARBETSTRÄNING

Genom arbetsträning har du möjlighet att prova på olika yrken som kanske kan passa dig.

LÄS MER

NOBLA

Chansens systerföretag Nobla hjälper till med en anpassad anställning. Ta gärna del av vad Nobla kan erbjuda!

LÄS MER