ARBETSTRÄNING

Vi tror att det är viktigt att bygga olika kedjor för att få ett arbete.

Kedjan vi vill bygga ska hjälpa individen att komma ut på arbetsmarknaden, men för att den ska bli stark och leda till en hållbar lösning så måste rätt insats sättas in vid rätt tidpunkt. Stöd och matchning är vår sista länk i vår kedja. Men är individen inte riktigt där ska vi kunna erbjuda någonting annat, någonting som gör att individen kan komma ut i arbete. Arbetsträning är den länk som vi tillsammans med Arbetsförmedlingen kan erbjuda!

För dig som varit utanför arbetsmarknaden en längre tid kan vi, via Arbetsförmedlingen, erbjuda dig insatsen Arbetsträning.

Insatsen hoppas vi sedan ska leda till nästa insats som heter Stöd och matchning. Skillnaden mellan de två insatserna är att vi på ett mer anpassat sätt kan stödja dig på din väg tillbaka till arbetsmarknaden via Arbetsträning. Det ger oss också tid att utreda vad det är som gör att du varit utan arbete en längre tid samtidigt som processen tillbaka får ske i din takt. Genom arbetsträning har du också möjlighet att prova på olika yrken som kanske kan passa dig.

Loading...

Chansen arbetar på ett strukturerat sätt med arbetsträning.

Allt för att leverera så bra underlag som möjligt till Arbetsförmedlingen så att de i sin tur kan ta rätt beslut för framtiden. Via vår kedja av insatserna arbetsträning och Stöd och matchning har vi kunnat slussa ut många individer som till en början bara såg sjukskrivning eller bidrag som ett alternativ.

Vi vill gärna hjälpa dig!

Tveka inte att höra av dig till oss så kan vi berätta mer.

Micke Persson, 090-206 63 35

eller så pratar du med din handläggare på Arbetsförmedlingen för att få mer information om just Arbetsträning.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Välkommen!

NOBLA

Chansens systerföretag Nobla hjälper till med en anpassad anställning. Ta gärna del av vad Nobla kan erbjuda!

LÄS MER

COACHNING

Chansens arbetssätt är ett coachande förhållningssätt där vi sätter dig som arbetssökande i fokus.

LÄS MER

STÖD OCH MATCHNING

Chansen sitter troligtvis på Umeås och Örnsköldsviks största nätverk av företag. Vi hjälper dig att hitta ingångarna till de dolda jobben.

LÄS MER